ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΥΓΕΙΑΣ; ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ!

News

ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΥΓΕΙΑΣ; ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ!

spot_img
FitnessFitness Υγεια & ΑσφάλειαΓυμναστήρια - Ποιο να επιλέξω;

Γυμναστήρια – Ποιο να επιλέξω;

Εάν έχετε αποφασίσει να συμμετάσχετε σε ένα γυμναστήριο, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε. Αυτοί οι παράγοντες περιλαμβάνουν τον τύπο του εξοπλισμού που διαθέτουν, το προσωπικό και την τοποθεσία τους. Πρέπει επίσης να μάθετε πόσο κοστίζουν και τι είδους υπηρεσίες προσφέρουν.

1. Προσφερόμενες υπηρεσίες

Όταν πρόκειται να επιλέξετε το καλύτερο γυμναστήριο, πρέπει να δίνετε προσοχή στα μικρά πράγματα. Το γυμναστήριο που θα επιλέξετε πρέπει να είναι και καθαρό και βολικό. Θα πρέπει επίσης να μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας για την υγεία και τη φυσική κατάσταση.

Πρώτα, κάντε μια λίστα με αυτά που θέλετε και τι δεν θέλετε. Αυτή η λίστα πρέπει να αναλυθεί σε κατηγορίες. Μερικά από τα πράγματα που θα πρέπει να λάβετε υπόψη περιλαμβάνουν: εξοπλισμό, χώρο και ανέσεις. Εάν χρειάζεστε παιδική φροντίδα, αναζητήστε ένα γυμναστήριο που προσφέρει υπηρεσίες παιδικής φροντίδας. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τα οφέλη και τα μειονεκτήματα της υπογραφής μιας μακροπρόθεσμης σύμβασης.

Θα πρέπει επίσης να αναζητήσετε ένα γυμναστήριο που είναι κοντά στο σπίτι σας. Πολλά γυμναστήρια προσφέρουν ένα δωρεάν ημερήσιο πάσο, το οποίο μπορεί να σας δώσει μια γεύση του τι έχει να προσφέρει το γυμναστήριο.

Εκτός από την παροχή εγκαταστάσεων άσκησης, ορισμένα γυμναστήρια προσφέρουν επίσης θεραπεία μασάζ, βελονισμό και άλλες υπηρεσίες που σχετίζονται με την υγεία και την ευεξία. Αναζητήστε μια εγκατάσταση που διαθέτει μπαρ με χυμούς ή άλλες υγιεινές επιλογές σνακ.

Τέλος, θα πρέπει να αναρωτηθείτε εάν χρειάζεστε ή όχι καθόλου γυμναστήριο. Εάν όχι, μπορεί να μπορείτε να ασκηθείτε στην αυλή σας. Ένα άλλο θέμα είναι το κόστος της συνδρομής σας.

2. Τοποθεσία

Η τοποθεσία είναι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα κατά την επιλογή ενός γυμναστηρίου. Βοηθά στη διασφάλιση της μακροπρόθεσμης επιτυχίας της επιχείρησής σας. Αυτό συμβαίνει επειδή οι πελάτες σας πιθανότατα θα ανήκουν σε ένα γυμναστήριο κοντά στο σπίτι ή την εργασία τους. Η τοποθεσία πρέπει να είναι βολική και ελκυστική για αυτούς.

Ενώ η αγορά-στόχος σας θα παίξει μεγάλο ρόλο στην επιτυχία της επιχείρησής σας στο γυμναστήριο, θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη άλλους παράγοντες. Αυτά περιλαμβάνουν το κόστος, την κυκλοφορία και τα δημογραφικά στοιχεία της περιοχής.

Πριν ανοίξετε το πρώτο σας γυμναστήριο, θα θέλετε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε την καλύτερη δυνατή τοποθεσία. Κάντε λίγη έρευνα και κάντε όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορείτε. Μια καλή τοποθεσία θα προσελκύσει πελάτες και θα αποδώσει βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίου είναι η επιλογή μιας τοποθεσίας με βάση το κόστος. Για παράδειγμα, ένα κτίριο με υψηλή τιμή θα αφήσει μόνο λίγα δολάρια για το κόστος εκκίνησης.

Ένα άλλο λάθος είναι το άνοιγμα ενός γυμναστηρίου κοντά σε έναν ανταγωνιστή. Θέλετε να είστε σε θέση να προσελκύσετε όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες, επομένως αποφύγετε να τοποθετήσετε το γυμναστήριό σας κοντά σε έναν αντίπαλο.

Το πιο σημαντικό μέρος της επιλογής μιας τοποθεσίας είναι η γνώση των δημογραφικών στοιχείων της περιοχής. Το κοινό-στόχος σας μπορεί να είναι φοιτητές, οικογένειες χαμηλού εισοδήματος ή άτομα που εργάζονται στον εταιρικό κόσμο. Όλοι έχουν διαφορετικές ανάγκες.

3. Προσωπικό

Τα μέλη του προσωπικού του γυμναστηρίου διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην επιτυχία ενός γυμναστηρίου. Αυτά τα μέλη του προσωπικού θα πρέπει να είναι υποστηρικτικά και να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να επιτύχουν τους στόχους τους. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν το γυμναστήριο και τον εξοπλισμό του.

Ενώ τα μέλη του προσωπικού του γυμναστηρίου έχουν τους δικούς τους ρόλους, όλα παίζουν έναν κρίσιμο ρόλο στην εξυπηρέτηση πελατών. Αυτός ο ρόλος μπορεί να περιλαμβάνει την απάντηση σε τηλεφωνικές κλήσεις, την απάντηση σε ερωτήσεις σχετικά με το γυμναστήριο και τον έλεγχο του εξοπλισμού γυμναστικής.

Επιπλέον, τα μέλη του προσωπικού του γυμναστηρίου μπορούν να βοηθήσουν τα νέα μέλη με εξοπλισμό. Θα πρέπει να επιδείξουν πώς να χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό σωστά και με ασφάλεια. Είναι σημαντικό οι υπάλληλοι του γυμναστηρίου να εκπαιδεύονται και να επιβλέπονται στα εργασιακά τους καθήκοντα.

Εκτός από τα καθήκοντα εξυπηρέτησης πελατών, οι υπάλληλοι του γυμναστηρίου είναι επίσης υπεύθυνοι για τη διατήρηση ενός ασφαλούς και καθαρού περιβάλλοντος. Μπορεί να χρειαστεί να ανταποκριθούν σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπως έκτακτες ανάγκες που περιλαμβάνουν πυρκαγιά ή χαλασμένο εξοπλισμό. Εάν τραυματιστούν οι υπάλληλοι του γυμναστηρίου, ενδέχεται να μπορούν να ζητήσουν αποζημίωση για τους τραυματισμούς τους. Ανάλογα με τον τύπο ασφάλισης που έχει το γυμναστήριο, μπορεί να είναι επιλέξιμοι να υποβάλουν αξίωση κατά του γυμναστηρίου.

Είναι σημαντικό να βρείτε προσωπικό γυμναστή που ταιριάζει στην κουλτούρα και τις αξίες της εταιρείας σας. Θέλετε να προσλάβετε κάποιον που έχει κίνητρο να παρέχει άριστη εξυπηρέτηση πελατών και που ταιριάζει με την αποστολή της εταιρείας.

4. Ωρες λειτουργίας

Οι ώρες λειτουργίας ενός γυμναστηρίου μπορεί να είναι ένα από τα τελευταία πράγματα που έχετε στο μυαλό σας, αλλά μια επίσκεψη σε μια εγκατάσταση μπορεί να κάνει θαύματα για την υγεία σας. Ωστόσο, η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε μια εγκατάσταση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την τοποθεσία και τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις που αναζητάτε. Είτε θέλετε να κάνετε μια προπόνηση είτε απλά θέλετε ένα μέρος για να συναναστραφείτε με φίλους, υπάρχει μια διευκόλυνση που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Τα περισσότερα γυμναστήρια έχουν ένα καθορισμένο πρόγραμμα που είναι παρόμοιο με αυτό μιας κανονικής δουλειάς 9 έως 5. Ορισμένες εγκαταστάσεις ανοίγουν νωρίτερα και κλείνουν αργότερα, ενώ άλλες είναι ανοιχτές 24 ώρες την ημέρα. Η επιλογή της κατάλληλης εγκατάστασης για εσάς μπορεί να είναι μια πρόκληση. Ένας τρόπος για να διασφαλίσετε ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο την προπόνησή σας είναι να επιλέξετε μια εγκατάσταση που προσφέρει ποικίλη επιλογή εξοπλισμού και μαθημάτων. Εάν ενδιαφέρεστε να εγγραφείτε σε μια εγκατάσταση, φροντίστε να ελέγξετε τον ιστότοπό της.

Εκτός από τους συνήθεις υπόπτους, μπορείτε επίσης να βρείτε γυμναστήρια που είναι στελεχωμένα 24 ώρες την ημέρα και είναι ανοιχτά τις περισσότερες ομοσπονδιακές αργίες. Η χρήση μιας εγκατάστασης που προσφέρει αυτές τις υπηρεσίες μπορεί να βελτιώσει τη φυσική σας κατάσταση και την ευεξία σας με μεγάλο περιθώριο.

5. Εξοπλισμός

Θέλετε να είστε σίγουροι ότι το γυμναστήριο που θα επιλέξετε έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό. Εάν δεν είστε προσεκτικοί, μπορεί να καταλήξετε σε ένα δαπανηρό λάθος. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι εξοπλισμού γυμναστικής, από διαδρόμους έως ζώνες αντίστασης. Επιλέξτε προϊόντα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ευκολία.

Ένας καλός εξοπλισμός θα πρέπει να μπορεί να υποστηρίζει όλους τους τύπους προπονήσεων. Για παράδειγμα, εάν προπονείστε για ένα αγώνα αντοχής, μπορεί να χρειαστείτε ένα ποδήλατο spin. Ωστόσο, εάν προπονείστε για καρδιαγγειακή φυσική κατάσταση, θα θέλετε έναν διάδρομο.

Η φυσική κατάσταση είναι σημαντική για τη γενική υγεία σας, καθώς και για το σκελετικό, το αναπνευστικό και το καρδιαγγειακό σας σύστημα. Η σχέση μεταξύ αυτών των συστημάτων θα καθορίσει πόσο καλά αισθάνεστε και αποδίδετε.

Όταν επιλέγετε ένα γυμναστήριο, θα χρειαστεί να κάνετε κάποια έρευνα και δοκιμές. Θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι ο εξοπλισμός που αγοράζετε είναι ασφαλής και ότι έχει άφθονο χώρο για να μετακινηθείτε.

Βεβαιωθείτε ότι ο εξοπλισμός που θα επιλέξετε συνοδεύεται από εγγύηση. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην κάλυψη του κόστους επισκευής και συντήρησης. Η αγορά εξοπλισμού με εγγύηση μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα.

Οι εκδρομές στο γυμναστήριο είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να δοκιμάσετε τις εγκαταστάσεις. Μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να δείτε τη διάταξη του γυμναστηρίου και πόσο καθαρό είναι. Οι περιηγήσεις σάς δείχνουν επίσης την κατάσταση του εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένου του εάν έχει γίνει σωστά η συντήρηση και η συντήρηση.

6. Καθαριότητα

Εάν σκέφτεστε ένα γυμναστήριο, η καθαριότητα είναι ένας βασικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη. Ένα βρώμικο γυμναστήριο μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες ασθένειες και απώλεια πίστης μεταξύ των υπαρχόντων μελών σας. Επιπλέον, η εικόνα της επωνυμίας σας θα μπορούσε να υποφέρει εάν αποτύχετε να διατηρήσετε τις εγκαταστάσεις σας καθαρές.

Υπάρχουν πολλά βήματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την καθαριότητα του γυμναστηρίου σας. Αρχικά, φροντίστε να δημιουργήσετε μια εναλλαγή που αναθέτει την ευθύνη στους υπαλλήλους σας. Δεύτερον, κρατήστε έναν κατάλογο των προμηθειών καθαρισμού. Τέλος, εκπαιδεύστε το προσωπικό σας σχετικά με τις σωστές μεθόδους καθαρισμού.

Ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους ένα γυμναστήριο καθαρίζει τις εγκαταστάσεις του είναι η πρόληψη της εξάπλωσης βακτηρίων. Η χρήση απολυμαντικού χεριών μετά τη χρήση εξοπλισμού είναι ένας καλός τρόπος για την καταπολέμηση των μικροβίων.

Άλλα μέτρα καθαριότητας θα πρέπει να περιλαμβάνουν τη διατήρηση του γυμναστηρίου και των αποδυτηρίων καθαρά και το πρόγραμμα καθαρισμού. Για παράδειγμα, φροντίστε να καθαρίζετε το μπάνιο πριν και μετά από κάθε προπόνηση. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι οι κάδοι απορριμμάτων είναι άδειοι.

Η ρεσεψιόν σας θα πρέπει επίσης να έχει πρόγραμμα καθαρισμού. Αυτό θα βοηθήσει το προσωπικό σας να γνωρίζει ποιες περιοχές χρειάζονται προσοχή.

Η καθαριότητα είναι σημαντική γιατί τα μικρόβια ευδοκιμούν σε ένα πολυσύχναστο, ανθυγιεινό περιβάλλον. Μερικά κοινά βακτήρια γυμναστικής είναι η σαλμονέλα, ο χρυσίζων σταφυλόκοκκος και ο ιός της γρίπης.

Επιστροφή στο γυμναστήριο – Πως να επανέλθω;

7. Κόστος

Το κόστος ενός γυμναστηρίου μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με την τοποθεσία, το μέγεθος και τον εξοπλισμό. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά γενικά έξοδα που μπορείτε να περιμένετε να αντιμετωπίσετε.

Θα χρειαστεί να αποκτήσετε επιχειρηματικές άδειες και άδειες, καθώς και οποιαδήποτε επιχειρηματική ασφάλεια χρειάζεστε. Αυτά μπορεί να είναι πολύ ακριβά. Επίσης, θα πρέπει να έχετε ένα σταθερό επιχειρηματικό σχέδιο.

Το κόστος ενός γυμναστηρίου μπορεί επίσης να ποικίλλει, ανάλογα με το αν ανοίγετε ένα franchise ή ένα ανεξάρτητο γυμναστήριο. Τα μικρότερα γυμναστήρια τείνουν να έχουν υψηλότερα γενικά έξοδα. Επιπλέον, μπορεί να χρειαστεί να προσλάβετε υπαλλήλους.

Οι περισσότερες επιχειρήσεις μισθώνουν εμπορικά ακίνητα. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστείτε μια προκαταβολή και μια εγγύηση. Ανάλογα με την τοποθεσία και τη διάρκεια μίσθωσης, μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε ένα μηνιαίο ενοίκιο.

Όταν εγγράφεστε για ένα γυμναστήριο, είναι σημαντικό να διαβάσετε προσεκτικά τη σύμβαση. Υπάρχουν κρυφές χρεώσεις και προσφορές που πρέπει να αναζητήσετε.

Ορισμένα γυμναστήρια προσφέρουν δωρεάν δοκιμές ή μπορείτε να εγγραφείτε για συνδρομή ενός έτους και να πληρώσετε χαμηλότερη μηνιαία χρέωση. Μερικοί σας επιτρέπουν ακόμη και να φέρετε επισκέπτες. Εάν θέλετε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία, σκεφτείτε ένα boutique γυμναστήριο.

Πολλά ασφαλιστήρια συμβόλαια υγείας παρέχουν εκπτώσεις στα μέλη. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν σκοπεύετε να προσφέρετε προσωπική εκπαίδευση.

spot_img
Newsletter
Latest

Απολέπιση Προσώπου: Χημικό Peeling και Scrub Προσώπου

Η απολέπιση είναι απαραίτητη για υγιές δέρμα. Αφαιρεί τα νεκρά...

Σοκολάτα: Τα θετικά και αρνητικά που σχετίζονται με την υγεία

Η σοκολάτα έχει κακή φήμη ως ανθυγιεινή λόγω της...

TRX: Ποια τα οφέλη στην προπόνηση μου;

Το TRX είναι ιμάντες γυμναστικής που σας επιτρέπουν να...

Αποκόλληση Αμφιβληστροειδούς: Συχνές αιτίες, επιπλοκές και αντιμετώπιση

Ο πάροχός σας μπορεί να πραγματοποιήσει μια διατατική οφθαλμολογική...

Subscribe Σήμερα

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ EXCLUSIVE ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ WEBINARS

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας και στο αρχείο των ιστοριών συνδρομητών μας.

Don't miss

Απολέπιση Προσώπου: Χημικό Peeling και Scrub Προσώπου

Η απολέπιση είναι απαραίτητη για υγιές δέρμα. Αφαιρεί τα νεκρά...

Σοκολάτα: Τα θετικά και αρνητικά που σχετίζονται με την υγεία

Η σοκολάτα έχει κακή φήμη ως ανθυγιεινή λόγω της...

TRX: Ποια τα οφέλη στην προπόνηση μου;

Το TRX είναι ιμάντες γυμναστικής που σας επιτρέπουν να...

Αποκόλληση Αμφιβληστροειδούς: Συχνές αιτίες, επιπλοκές και αντιμετώπιση

Ο πάροχός σας μπορεί να πραγματοποιήσει μια διατατική οφθαλμολογική...

Μην απογοητεύεστε απο την γυμναστική – Αντιμετωπίστε τις δυσκολίες της προπόνησης

Η απογοήτευση είναι ένα δυσάρεστο συναίσθημα, αλλά όταν πρόκειται για άσκηση, μπορεί να εκτροχιάσει ολόκληρο το σχέδιό σας. Δείτε πώς μπορείτε να το αντιμετωπίσετε. Ο θυμός...

Τι είναι το Μυϊκό Σύστημα; – Πως λειτουργεί και από τι αποτελείται

Το μυϊκό σύστημα σας επιτρέπει να κινείτε τα άκρα και το σώμα σας. Είναι κατασκευασμένο από τρεις τύπους μυϊκού ιστού: σκελετικό, λείο και καρδιακό. Μερικοί μύες...

Αθλητικές Κακώσεις: Πως αντιμετωπίζονται οι πιο συχνοί τραυματισμοί;

Οι αθλητικοί τραυματισμοί μπορεί να κυμαίνονται από μικρά διαστρέμματα έως σοβαρά κατάγματα και εξαρθρήματα. Η θεραπεία για πολλούς αθλητικούς τραυματισμούς εστιάζεται στον έλεγχο της φλεγμονής...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ