ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΥΓΕΙΑΣ; ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ!

News

ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΥΓΕΙΑΣ; ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ!

spot_img
FitnessCardio & RunningΠοιες είναι οι καλύτερες ασκήσεις με Jump Rope για να αυξήσω την...

Ποιες είναι οι καλύτερες ασκήσεις με Jump Rope για να αυξήσω την Cardio προπόνηση;

Δεν χρειάζεται εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας, αν μόλις ξεκινήσετε με το σχοινάκι. Αυτό το βασικό μοντέλο είναι μια σταθερή επιλογή για αρχάριους που δεν θα σπάσουν τα χρήματα. Οι ΤΟΠ ασκήσεις με Jump Rope για αύξηση του cardio είναι οι εξής:

  1. Κλασικό σκοινάκι: Πηδήξτε με το σκοινάκι κρατώντας τα χέρια σας σταθερά και πηδώντας με τα πόδια σας, ενώ κρατάτε το σκοινάκι σε σταθερή ταχύτητα.
  2. Πηδήσεις με διπλά πατήματα: Κάντε πηδήματα με το σκοινάκι και κάθε φορά που πηδάτε, κάνετε δύο περιστροφές του σκοινιού κάτω από τα πόδια σας αντί για μία.
  3. Πηδήματα με αλλαγή ποδιού: Πηδήξτε με το σκοινάκι και κάθε φορά που πηδάτε, αλλάζετε το πόδι που χτυπάτε στο έδαφος. Αυτή η ασκηση μπορεί να προσθέσει ποικιλία και να αυξήσει τη δυσκολία της προπόνησης.

Οι άνετες λαβές προσφέρουν ομαλή περιστροφή και το συρματόσχοινο έχει σχεδιαστεί για να αντιστέκεται στο τσάκισμα. Μπορεί επίσης να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει σε ένα ευρύ φάσμα χρηστών.

REP Fitness Competition Speed ​​Rope

Δεν θα αγοράζατε μια σχάρα για squat χωρίς να κάνετε πολλές έρευνες και δεν θα έπρεπε να αγοράζετε ένα σχοινάκι χωρίς την ίδια επιμέλεια. Είτε προπονείστε για να γίνετε πρωταθλητής στα CrossFit Games είτε απλά ελπίζετε να εντυπωσιάσετε το τοπικό σας παιχνίδι, χρειάζεστε περισσότερα από ένα βασικό σχοινί PVC με λαβές αφρού. Χρειάζεστε ένα σχοινί ταχύτητας που είναι κατασκευασμένο για τους επαγγελματίες.

Αυτό το βουτυρώδες μοντέλο, το οποίο είναι κατασκευασμένο από λαβές αλουμινίου με περιστρεφόμενους ρουλεμάν και 120” καλωδίου ταχύτητας με επίστρωση, είναι ο ορισμός του premium εξοπλισμού. Είναι καλύτερο για προχωρημένους χρήστες που θέλουν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να ωθήσουν τον εαυτό τους σε ανεξερεύνητη περιοχή (όπως, ας πούμε, επτά διαδοχικά double-under).

Οι βαριές λαβές ενός κιλού αισθάνονται σταθερές στα χέρια και είναι πλήρως ραβδισμένες, γεγονός που βοηθά στην αποφυγή της ολίσθησης. Το καλώδιο είναι επίσης σχετικά χοντρό, επομένως οι νέοι άλτες μπορεί να λάβουν λίγη ανατροφοδότηση από το σχοινί στο μέσο άλματος για να τους βοηθήσουν να βελτιώσουν την τεχνική τους.

Σε αντίθεση με άλλα σχοινιά ταχύτητας, τα οποία είναι συνήθως σχεδιασμένα με δακτυλίους για περιστροφή, το REP Fitness Competition είναι κατασκευασμένο με ρουλεμάν για την ελαχιστοποίηση της τριβής και τη μεγιστοποίηση της περιστροφής. Το αποτέλεσμα είναι ένα σχοινί που κινείται σαν μαχαίρι μέσα στο βούτυρο, το οποίο, με τη σειρά του, θα μειώσει τη φθορά στα πόδια και τους καρπούς και θα σας επιτρέψει να πηδάτε για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους.

Η αρχισυντάκτρια του Garage Gym Reviews, Kate Meier, λέει ότι της άρεσε η ομαλή περιστροφή αυτού του σχοινιού και ότι δεν απαιτούσε τόση δύναμη από τους καρπούς της για να κινηθεί. Ωστόσο, διαπίστωσε ότι δεν ήταν αρκετά γρήγορο για διπλά κάτω και ότι οι λαβές ήταν πλαστικές και όχι αφρός νεοπρενίου. Τούτου λεχθέντος, εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για ενδιάμεσους που θέλουν να αναβαθμιστούν από το τρέχον σχοινί ταχύτητας.

REI Fitness Jump Rope

Αυτό το απλό σχοινί άλματος είναι εύκολο στη χρήση, άνετο στα χέρια και σχεδιασμένο να διαρκεί. Έχει ένα χοντρό καλώδιο, το οποίο είναι εξαιρετικό για νέους άλτες, καθώς τους βοηθά να αισθάνονται ανατροφοδότηση στο μέσο του άλματος και να ενημερώνουν την τεχνική τους. Οι λαβές είναι επίσης βαριές και ραβδισμένες, κάτι που είναι καλό για άτομα που δυσκολεύονται να πιάσουν λεπτές λαβές. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν είναι αρκετά γρήγορο για double-under, επομένως ταιριάζει καλύτερα σε άλτες αναψυχής ή σε άτομα που θέλουν μια πιο βασική εμπειρία.

Εάν σκέφτεστε σοβαρά να μάθετε να κάνετε διπλά κάτω, τότε χρειάζεστε ένα ποιοτικό σχοινί ταχύτητας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξοδέψετε μια περιουσία για ένα μοντέλο επαγγελματικής ποιότητας. Αυτό το φθηνό σχοινί από το WOD Nation είναι μια εξαιρετική επιλογή που έχει κατασκευαστεί για αρχάριους και προχωρημένους άλτες. Διαθέτει ένα επικαλυμμένο σύρμα από ανοξείδωτο χάλυβα που επιτρέπει στο καλώδιο να περιστρέφεται πιο γρήγορα από τα γυμνά καλώδια.

Ο σχεδιασμός της λαβής είναι λίγο διαφορετικός από άλλα σχοινιά άλματος, με μια γεμισμένη μπάλα στην κορυφή που κάθεται μέσα σε έναν μεταλλικό κύλινδρο. Αυτό δημιουργεί μια ομαλή περιστροφή και εξαλείφει την ανάγκη για ένα ρουλεμάν, το οποίο θα ήταν δαπανηρό να αντικατασταθεί. Εάν θέλετε να ανταλλάξετε τα καλώδια, μπορείτε να το κάνετε εύκολα με την παρεχόμενη βίδα και το σύστημα κλειδιών στις λαβές.

Η πατενταρισμένη δυνατότητα προσαρμογής αυτού του σχοινιού άλματος είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό και το καθιστά ιδανικό για αρχάριους που θέλουν να προσαρμόσουν το μήκος του καλωδίου τους χωρίς να χρειάζεται να μπλέξουν με μικροσκοπικές βίδες. Το καλώδιο έχει μήκος 9 πόδια και μπορεί να ρυθμιστεί με βάση το ύψος σας, ώστε να έχετε τη σωστή ένταση στα καλώδια για μια άνετη, σταθερή περιστροφή.

Βάλε προπόνηση δύναμης στις προπονήσεις σου – Πόσο σημαντική είναι;

Elite Surge 3.0 Jump Rope

Το Rogue Fitness Pro Jump Rope δεν είναι το σχοινί μέσης ταχύτητας σας. Έχει μοναδικό σταθμισμένο σχεδιασμό όπου το μεγαλύτερο μέρος του βάρους βρίσκεται στις λαβές και όχι στο καλώδιο. Αυτό δημιουργεί ένα γρήγορο και ανταποκρινόμενο σχοινί που μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε γρηγορότερα τις δεξιότητές σας στο double-under. Είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για προχωρημένους αθλητές που θέλουν να δοκιμάσουν νέες ρουτίνες άλματος που περιλαμβάνουν πιο σύνθετες κινήσεις όπως crossover.

Ενώ τα περισσότερα μη ρυθμιζόμενα σχοινιά ξεκινούν από τα 9 πόδια και απαιτούν λίγη δοκιμή και λάθος για να βρείτε το τέλειο μήκος σας, αυτό το ρυθμιζόμενο μοντέλο της Elite Surge ξεκινά από τα 9,85 πόδια και μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας τις βίδες στην κεφαλή της λαβής. Χρησιμοποιεί ρουλεμάν υψηλής ποιότητας που εξαλείφουν το στρίψιμο για ομαλή και ξεκούραστη περιστροφή και οι αλουμινένιες λαβές είναι καλυμμένες με σιλικόνη για ισχυρό κράτημα που δεν θα φθείρει τα χέρια σας μετά από μεγάλες περιόδους άλματος.

Η αρχισυντάκτρια του Garage Gym Reviews, Kate Meier, βρήκε ότι οι λαβές ήταν λίγο πολύ λεπτές και μικρότερες από ό,τι προτιμά, αλλά λέει ότι εξακολουθούν να είναι αρκετά άνετες και πιασμένες για να συνεχίσει να τις χρησιμοποιεί. Σημειώνει επίσης ότι η παχιά υφή επίστρωση στις λαβές μπορεί να μην είναι τόσο καλή για αρχάριους που χρειάζονται μια πιο σταθερή αίσθηση για να ξεκινήσουν το άλμα. Το ίδιο το σχοινί είναι ανθεκτικό, όμως. Μετά από μερικές εκατοντάδες άλματα στο πεζοδρόμιο, η Meier δεν παρατήρησε κανένα σκίσιμο, αλλά συμβουλεύει τους χρήστες να είναι προσεκτικοί σε τραχιές επιφάνειες και να προσέχουν ιδιαίτερα όταν μαζεύουν το σχοινί μετά από κάθε προπόνηση.

Tangram Factory Rookie Smart Rope

Για μια αναβάθμιση από το αδύναμο πλαστικό σχοινί άλματος που μπορεί να θυμάστε από την παιδική ηλικία, δοκιμάστε αυτό. Οι λαβές είναι πυκνές και ανθεκτικές, αλλά είναι εκπληκτικά ελαφριές (μιλάμε για ένα τέταρτο της λίβρας η καθεμία). Είναι επίσης παχύρρευστα με ένα πλήρες μοτίβο γρατσουνίσματος που βοηθά στην καταπολέμηση της κούρασης των χεριών, ενώ βγάζετε ιδρωμένα σετ διπλών κάτω.

Το καλώδιο μήκους 9 ποδιών είναι πολύ μακρύ για την αντιμετώπιση ασκήσεων ταχύτητας, αλλά μπορεί εύκολα να κοπεί για να ταιριάζει σε χρήστες οποιουδήποτε ύψους. Δεν είναι τόσο γρήγορο όσο οι κορυφαίες επιλογές μας, αλλά θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς να πηδάτε σωστά και να ενισχύσετε την αντοχή σας. Η οθόνη LED που είναι τοποθετημένη στη λαβή εμφανίζει το βάρος σας, τις θερμίδες που καίτε και τον αριθμό των κύκλων άλματος που έχετε ολοκληρώσει για πρόσθετο μέτρο υπευθυνότητας. Το Rookie μπορεί ακόμη και να σας προκαλέσει σε διαγωνισμούς άλματος με άλλους χρήστες της εφαρμογής Smart Rope, εάν αισθάνεστε ανταγωνιστικοί.

Αυτό το σχοινί συνοδεύεται από μια εύχρηστη τσάντα μεταφοράς με φερμουάρ για άνετη αποθήκευση και ταξίδι. Διαθέτει επίσης μια ρυθμιζόμενη βίδα στο κάτω μέρος του σχοινιού που σας επιτρέπει να το προσαρμόσετε στο ύψος σας. Το καλώδιο PVC είναι παχύτερο και βαρύτερο από τα περισσότερα άλλα σχοινιά, πράγμα που σημαίνει ότι οι νέοι βραχυκυκλωτήρες θα λάβουν άμεση ανατροφοδότηση καθώς πηδούν για να βελτιώσουν την τεχνική τους.

Σε αντίθεση με πολλά άλλα έξυπνα σχοινιά άλματος που μπορεί να είναι λίγο τρομακτικά, αυτό είναι απλό και εύκολο στη χρήση. Απλώς τοποθετήστε το, ενεργοποιήστε το και συγχρονίστε το με την εφαρμογή χρησιμοποιώντας ένα κουμπί στη λαβή. Η οθόνη LED δείχνει την πρόοδό σας σε μια γραφική αναπαράσταση που είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για αρχάριους. Περιλαμβάνει επίσης ένα ενσωματωμένο χρονόμετρο και την επιλογή να προσθέσετε μια προσαρμοσμένη προπόνηση στο πρόγραμμά σας. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης δωρεάν μαθήματα άσκησης και καθοδηγούμενες προπονήσεις.

Multifun Jump Rope

Το σχοινάκι είναι μια ιδανική προπόνηση για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα φυσικής κατάστασης. Βελτιώνει την ισορροπία και τον συντονισμό, ενισχύει τα οστά και τους μύες και ενισχύει την καρδιοαναπνευστική ικανότητα. Το σχοινάκι βοηθά επίσης στην οικοδόμηση αντοχής και αυξάνει τη δύναμη, και μπορεί να γίνει οπουδήποτε χωρίς να χρειάζεται ακριβός εξοπλισμός ή συνδρομές στο γυμναστήριο.

Το σχοινί άλματος χωρίς σχοινί ILENSA μοιάζει ακριβώς με ένα κανονικό σχοινί άλματος αλλά χωρίς το μακρύ σχοινί που συνδέει δύο λαβές. Αντίθετα, αυτό το σχοινί διαθέτει δύο μικρότερα σχοινιά που συνδέονται με τις λαβές με μπάλες σιλικόνης που τα βαραίνουν. Αυτό το καθιστά εξαιρετική επιλογή για αρχάριους που θέλουν να δουλέψουν στην τεχνική τους με σχοινάκι, αλλά και για άτομα που ζουν σε στενούς χώρους. Το σχοινί άλματος χωρίς σχοινί ILIENSA είναι επίσης μια καλή επιλογή για άτομα που σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν το σχοινί άλματος έξω, καθώς δεν είναι τόσο πιθανό να βλάψει το πεζοδρόμιο ή τις επιφάνειες από σκυρόδεμα.

Ενώ το σχοινί άλματος χωρίς σχοινί ILIENSA είναι μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους, μπορεί να μην αποτελεί αρκετή πρόκληση για πιο έμπειρους άλτες. Εάν είστε πιο προχωρημένος άλτης, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε ένα σχοινάκι ταχύτητας ή ένα σχοινί άλματος ψηφιακής καταμέτρησης, το οποίο μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη πρόκληση και να σας επιτρέψει να παρακολουθείτε την πρόοδό σας καθώς προχωράτε στη ρουτίνα άσκησής σας.

Αν και το Tangram Factory Rookie Smart Rope είναι το πιο ακριβό σχοινί σε αυτήν τη λίστα, είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει να ανεβάσει τη ρουτίνα του σχοινιού στο επόμενο επίπεδο με μια απλή, φιλική προς το χρήστη εφαρμογή που καθοδηγεί και παρακολουθεί τις προπονήσεις. Το iKron Digital Counting Jump Rope και το Sivvderi Digital Counting Speed ​​Jumping Rope είναι επίσης εξαιρετικές, λιγότερο δαπανηρές επιλογές που θα ολοκληρώσουν τη δουλειά.

spot_img
Newsletter
Latest

Σοκολάτα: Τα θετικά και αρνητικά που σχετίζονται με την υγεία

Η σοκολάτα έχει κακή φήμη ως ανθυγιεινή λόγω της...

TRX: Ποια τα οφέλη στην προπόνηση μου;

Το TRX είναι ιμάντες γυμναστικής που σας επιτρέπουν να...

Αποκόλληση Αμφιβληστροειδούς: Συχνές αιτίες, επιπλοκές και αντιμετώπιση

Ο πάροχός σας μπορεί να πραγματοποιήσει μια διατατική οφθαλμολογική...

Subscribe Σήμερα

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ EXCLUSIVE ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ WEBINARS

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας και στο αρχείο των ιστοριών συνδρομητών μας.

Don't miss

Σοκολάτα: Τα θετικά και αρνητικά που σχετίζονται με την υγεία

Η σοκολάτα έχει κακή φήμη ως ανθυγιεινή λόγω της...

TRX: Ποια τα οφέλη στην προπόνηση μου;

Το TRX είναι ιμάντες γυμναστικής που σας επιτρέπουν να...

Αποκόλληση Αμφιβληστροειδούς: Συχνές αιτίες, επιπλοκές και αντιμετώπιση

Ο πάροχός σας μπορεί να πραγματοποιήσει μια διατατική οφθαλμολογική...

Άνοια: Συμπτώματα, αίτια και αντιμετώπιση

Η άνοια είναι μια επίκτητη πάθηση που σταδιακά επηρεάζει...

Αερόβια Άσκηση: Τα οφέλη και οι διαφορές ανάμεσα σε τρέξιμο και τζόκινγκ

Το τρέξιμο ή το απλό περπάτημα είναι το πιο εύκολο και προσβάσιμο είδος άσκησης για την πλειονότητα των ανθρώπων. Πολλοί γιατροί συστήνουν καθημερινό περπάτημα...

CrossFit και Σπονδυλοπάθειες: Πως και τι μπορεί να επειράσει η προπόνηση

Το CrossFit ορίζει τη φυσική κατάσταση ως αυξημένη ικανότητα εργασίας σε μεγάλους τομείς χρόνου και μετατροπών. Αλλά η επείγουσα ανάγκη να μεγιστοποιήσετε τις επαναλήψεις και...

Αερόβια άσκηση στο σπίτι – Ασκήσεις και ενδεικτικό πρόγραμμα προπόνησης

Η γυμναστική στο σπίτι μπορεί να γίνει πολύ απλή, μόνο με το βάρος του σώματός σας. Εάν έχετε περιορισμένο χρόνο ή δεν έχετε όρεξη...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ